INGOT Coin Ekosistem ve Token İncelemesi

Merhaba arkadaşlar devrim niteliğinde bir ico olan İngot Coin(İC)’den bahsedicem. İngot Coin piyasada varolan verimsiz uygulamaların aksine yeni geliştirilen kripto pazarını geleneksel finansal kurumlarla bir araya getirmek isteyen blockchain teknolojisini kullanan devrim niteliğinde bir ekosistemdir.
IC Ekosistemi, blockchain teknolojisine dayanacak ve farklı sözleşmelerin uygulanmasını kolaylaştırmak için “Akıllı Sözleşmeleri” kullanacak ve aynı zamanda yatırımcıları tüm pazarlara tam olarak dahil etmelerini kısıtlayan aracılar ve dış müdahalelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır. blockchaini benimseyerek, müşterilerimizin güvenini, piyasa likiditesini önemli ölçüde artıracak ve en önemlisi etkin piyasa fiyatlandırmasını ve tüm paydaşlar için fonlara erişim sağlayacak özel bir ekosistem oluşturuyorlar.

IC Ekosisteminde IC dijital bankası, IC aracılık, IC borsası, IC cüzdan, IC hızlandırıcısı, IC İCO sertifikasyonu, IC topluluğu ve IC işlem hacmi yer alır. Bu bahsi geçen bileşenler ekosistemi oluşturan yapı taşları olacaklardır. Bunlardan kısaca bahsedecek olursak:
IC Dijital Bankası; IC komisyon ve IC değişim görevlerini yönetecek üst seviyede güvenlikli web tabanlı depolama hizmetleri ile birlikte 7/24 otomatik ödeme işlemleri ile insanlara e-ödemeler, cari hesaplar, tasarruf hesapları gibi günlük çevrimiçi hizmetler sunacaktır. Aynı zamanda bunlarla birlikte banka kartları alanında hizmet vermeyi düşünmektedirler.
IC Aracılık(Komisyoncu); Gerçek para birimleri, uluslararası hisse senetleri, emtialar(Tarım, metaller ve enerjiler) ve ETF tüm finansal ürünlere likidite, etkin piyasa fiyatlandırması ve erişim sağlayacak olan bir bileşendir.
IC Borsası; Kripto para birimlerinin değişimini ve ICO platformundaki herşeyin değişimini sunan tek bir platform olarak ifade edebiliriz.
IC Cüzdanı; Ekosistemdeki tüm kripto para birimleri için bir gözetim görevini üstlenmeye adanmış bir blockchain tabanlı kripto cüzdan olacaktır. Katılımcılar piyasada bulunan kripto paranın kolaylık ve güvenlik ile gönderilmesi, alınması ve depolanması için cüzdanı kullanabilecektir. Tüm paydaşlar için güvenli ve güvenilir bir ortam yaratmak amacıyla cüzdanlar çoklu imza ve soğuk depolama sistemleri içerecektir. Cüzdan, döviz ve diğer cüzdanlardan jeton transferine izin verir. Ayrıca, Cüzdan IC Dijital Bankası ile entegre olacak, kullanıcıların gerçek para ile ödeme yapabilmelerini ve kripto ile yer değiştirebilmelerini ve tersini yapabilmelerini sağlayacaktır.
IC Hızlandırıcı; ICO’ları yayınlamak için blok zinciri projelerine yardımcı olacak bir nevi butik görevi görecektir. Bu yapı, danışmanlar, hukuk firmaları ve özel pazarlama şirketleri ile işbirliği yapmak suretiyle ICO’ların oluşturulmasına destek olabilmek için profesyonel bir hizmet sunacaktır.
IC Sertifikasyonu; Kripto pazarlarında endüstri lideri olacak sertifikalar sunarak piyasa katılımcılarını güçlendirecektir. İnternet üzerinden verilecek web tabanlı seminerler ve uzmanlar tarafından yazılan bloglar, hem farkındalık oluşturulmasında hem de bilgi birikiminde hızlı ve doğrudan bir artışa sahip olacaktır.
IC İşlem Hacmi(Likitide Havuzu); Diğer bağlı likidite havuzları ile birlikte IC Likidite Havuzu, kripto pazarında verimliliği sağlayan büyük ve çeşitli bir likidite kaynağını temsil etmektedir. IC, API’lar aracılığıyla borsaları çok faydalı bir platform altında birleştirecektir.

Şimdiye kadarki kısımda ekosistemden bahsettik arkadaşlar. Şimdide biraz IC tokenden bahsetmek istiyorum.
İngot Token Simgesi; IC
İngot Coin Toplam Token Sayısı: 120.000.000
İco Satışlarındaki Token Sayısı: 90.000.000
Token Fiyatı: 1 IC = 1$(USD)
Hard Cap: 90.000.000 $
Soft Cap: 37.000.000 $
Hala İCO satışı devam eden İngot Coin şu anda 40 milyon doları aştığını belirtmek isterim. Yatırım için gayet sağlam bir proje yatırım yapmak isteyen arkadaşlar makalenin altındaki linklerden incelemelerini yapabilirler.


MyBitcointalk Username: creafik

Yorumlar